Дипломиран технолог

 • Објавен пред 12 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 19.07.2017
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

За потребите на свој клиент МОТИВИ отвара конкурс за:

ДИПЛОМИРАН ТЕХНОЛОГ

Лични карактеристики:

 • одговорен;
 • лојален;
 • флексибилен;
 • динамичен;
 • возраст - до 35 години;
 • непушач;
 • слично работно исуство би било предност;
 • возачка дозвола - Б категорија.

Работни обврски:

 • стручна презентација на производите на компанијата;
 • координација со активностите на одделот за продажба;
 • административни активности;
 • консултации и комуникација со постоечките клиенти;
 • комуникација со потенцијални клиенти;
 • работно време од Понеделник-Петок, 40 часа неделно.

Огласот е активен до 17.07.2017година. Вашата биографија пратете ја на work@motivi.mk.

Само кандидатите кои ги исполнуваат бараните услови ќе бидат повикани на интервју.

 

КЛИКНИ