Возач/Доставувач

Ресторан ЕКВИЛИБРИУМ има потреба од:

  • ВОЗАЧ/ДОСТАВУВАЧ 

 

Телефон за информации и закажување на интервју:

078/300-688

075/319-256

071/338-730

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »