Комерцијалист - Југоисточен регион

За компанијата: Ариљеметал ДОО опфаќа производи изработени според најстрогите DIN и ISO стандарди, а исто така и специјални производи изработени според потребите на купувачиte како што се завртки, навртки, подлошки, нитни и др. повеќе за компанијата »

Ариљеметал доо Скопје, фирма за производство и трговија со метални производи, бара КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА НА ТЕРЕН -Југоисточен реон

Одговорности и задачи: 

  • Планирање и организирање на продажни активности; 
  • Следење на продажбата и преземање на активности за унапредување на продажбата;
  • Познавање и постојано следење на каталогот и техничките карактеристики на производите;
  • Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти;
  • Изработка на потребна документација; 
  • Одговорна, мотивирана и стабилна личност;
  • Способност за индивидуална и тимска работа;
  • Флексибилност за работа на терен. 

Квалификации: ССС, Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета како предност. Познавање на работа со компјутери. Поседување возачка дозвола Б-категорија (активен возач) 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови и сакаат да бидат дел од нашиот тим треба да достават по е-маил:

Кратка биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија,

Најдоцна до 30.05.2024 год. на e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »