Агент за транспорт

Мактренд Скопје вработува агент за меѓународен транспорт и локална достава.

 

Потребни квалификации:

  • Англиски јазик
  • Работа со компјутери
  • Комуникациски вештини
  • Решавање проблеми
  • Тимска работа
КЛИКНИ