Касиер

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

Келнер - Возачи - „E“ Категорија

Касиер

Бензинска пумпа Интер- Оил во н. Маџари и н. Илинден има потреба од вработување касиер.

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите се:

  • завршено средно образование
  • со и без работно искуство.

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail [најави се за да го видиш е-маилот]