Менаџер за продажба на возила

За компанијата: Групацијата ОНЕ се состои од финансиските институции ОНЕ Лизинг, ОНЕ Финанце и компанијата за продажба на половни возила ОНЕ Ауто. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • ONE LEASING
 • Активен до 03.04.2024
 • Позиција: Менаџер/Директор
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.onegroup.mk

Друштво за трговија ОНЕ АУТО ДООЕЛ Скопје  е компанија за продажба на половни возила која својот бизнис го гради врз принципите на посветеност, експертиза, иновации и ефикасност. Компанијата располага со широк спектар на брендови набавени преку платформи од Франција, Италија, Белгија и Германија. Сите возила на продажба се сервисирани, регистрирани и со гаранција за километража.

Поради брз раст на компанијата имаме потреба од зголемување на нашиот тим, и со овој оглас повикуваме амбициозни лица да аплицираат на позицијата Менаџер за продажба на возила.

Краток опис на услови, способности / вештини за работното место:

 • Вештини за преговарање
 • Одлични комуникациски и продажни вештини
 • Внимание на детали и ориентираност кон резултати
 • Активно говорење и пишување на англиски јазик
 • Познавање на MS Office
 • Искуство од најмалку 1 година во продажба

Работни задачи:

 • Услужување на сите потенцијални клиенти, презентирање на автомобилите како и користење на продажни аргументи со цел успешно затворена продажба
 • Одговарање на дојдовни повици од клиенти и обезбедување на потребни информации, поддршка и помош во решавање на барањата на клиентите
 • Детално познавање на автомобилите (брендови, модели...)
 • Детално познавање на пазарот и пазарните трендови во областа на користените автомобили 
 • Водење евиденција за возила на залиха како и план за возила за набавка согласно анализата на пазарните трендови
 • Избор и набавка на возила од соработници во странство
 • Подготовка на извештаи за потребите на менаџментот

Само кандидатите кои ги исполнуваат основните критериуми ќе бидат контактирани за интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »