Автомеханичар

 • Објавен пред 3 недели
 • ДАЛЕКС ТРАДЕ АМД
 • Активен до 22.10.2020
 • Позиција: Автомеханичар
 • Локација: Скопје

Далекс Траде АМД – Автомеханичарски сервис за автомобили и комбиња, има потреба од следниов кадар:

АВТОМЕХАНИЧАР

 

- Со и без работно искуство.

- Сите соодветни кандидати ќе бидат тестирани.

 -Го задржуваме правото несоодветните кандидати да не бидат повикани.

 

ЗАДОЛЖИТЕЛНО:

 • Познавање од автомеханика (предност имаат лицата кои биле на пракса или работеле во некој од големите авто сервиси)
 • Познавање на Англиски јазик (говорно)
 • Комуникативност
 • Упорност
 • Работа под притисок
 • Возачка Б категорија

 

ДОПОЛНИТЕЛНО:

 • Искуство во авто електрика и дијагностика
 • Искуство во монтажа на плински уреди за автомобили
 • Други познавања во областа на Автомобилите и Товарните возила

Пратете го вашето CV на следниов е-маил: info@daleks-trade.mk

Или јавете се на: 070 254 306

КЛИКНИ