Продавач/ка во пекара

  • Објавен пред 4 дена
  • Кисми ДООЕЛ
  • Активен до 09.12.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Кисми ДООЕЛ:

Пекар/ка

Ланецот на бурекџилници КИСМИ има потреба од продавачки. 
Плата 22.000,00 денари
Сите заинтересирани за подетални информации може да добијат на следниот телефонски број 070 810 779 Лице за контакт Горан