МАТЕМАТИКА Настава

  • Објавен пред 8 месеци
  • Везика ДООЕЛ
  • Активен до 18.02.2020
  • Позиција: Образовен кадар
  • Локација: Цела Македонија

Активни огласи од Везика ДООЕЛ :

SEO Specialist - ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

НАСТАВА ПО МАТЕМАТИКА

Обезбедуваме настава по математика преку интернет.

Од нашите канцеларии во Скопје, Битола, Штип и Тетово, или од вашиот дом ширум Македонија. Неколку часа неделно или па полно врабтување. Поволно и за вработени во училишта но и слободни, за тазе дипломирани или искусни наставници.

Ги покриваме сите области на математиката од прво до средно образование.

Очекуваме да:

  • имате дипломирано математички смер, по можност настава, или други технички/инженерски смерови.
  • добро е но не е неопходно да имате работно искуство во настава во основно или средно образование или приватни часови.
  • да го владеете англискиот јазик.

Обезбедуваме потребни обуки за самата работа, наставни материјали наставна програма, ментори и поддршка.

Вашата биографија, со пропратни сертификати од натправери, англиски, обуки и семинари испратет ја на:

team@vesica.mk

со назнака: MAT201

Ние веруваме дека математиката е основа за силно и конкурентно општество, и било какво понатамошно техничко образование.

КЛИКНИ