Возач / Доставувач

  • Објавен пред една недела
  • Белина Дооел Илинден
  • Активен до 21.08.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Ви нудиме вработување и одлични услови за работа, можност за професионална надоградба и напредување.

Потребни кфалификации:

  • ССС
  • Возачка дозвола Б категорија
КЛИКНИ