Шанкерка - Келнерка

Кафе бар Еспресо Хаус во ТЦ Бисер поради зголемен обем на работа има потреба од персонал за работа за работна позиција : шанкерка и келенерка. Потребни се 4 лица. Сите заинтересирани нека не контактираат на телефонскиот број 078/390-845 или 077/734-357.

КЛИКНИ