Координатор за транспорт

За компанијата: Нептун е бренд име на компанијата Нептун Македонија ДОО Скопје, основана во 1998 година, која во 1999 година станува дел од Нептун Интернешнал и Балфин Групација - Balkan Finance Investment Group. Нептун... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Нептун Македонија
  • Активен до 24.02.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Скопје