Дистрибутер

 • Објавен пред 3 месеци
 • Алфа Лаб Дооел
 • Активен до 20.06.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Алфа Лаб има потреба од

Комерцијалист

Одговорности и задачи:

 •     работа на терен - посета на аптеки 
 •     планирање, организирање и развивање на продажбата 
 •     активна комуникација со фармацевти за сите потребите поврзани со продажбата
 •     презентирање на нови производи 
 •     исполнување на зададени цели за продажба
 •     почитување на процедурите за работа

Потребни квалификации:

 •     минимум ССС образование
 •     добро познавање на работа на MS Office
 •     возачка дозвола Б категорија
 •     претходно искуство во продажба ќе се смета за предност 


Личен профил:

 •     комуникативна личност
 •     преговарачки способности
 •     способна за тимска работа
 •     подготвена за учење 

Вашите апликации доставете ги на vrabotuvanje@alfalabmk.com или преку копчето "Аплицирај".

КЛИКНИ