Office Manager

За компанијата: ФМС дооел е специјализирана компанија која ги нуди сите услуги поврзани со имотот. Компанија која ќе го процени, идентификува и претстави најдоброто решение за предизвиците и проблемите со кои се соочува... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • ФМС дооел
  • Активен до 03.12.2022
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 38923222246
  • Веб: fms.mk/
  • Facebook: fms.skopje

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »