Продажен Персонал - Street Shop

Плата од 20.000 ден.

За компанијата: Mодерно тобако и liquor store со одбран асортиман и премиум брендови, лоцирани во центарот на Скопје веднаш до Порта Македонија. повеќе за компанијата »

Ние сме Street shop. Mодерно тобако и liquor store со одбран асортиман и премиум брендови, лоцирани во центарот на Скопје веднаш до Порта Македонија. 

Ако во духот сте млади како нас и ако се препознавате во дејноста sales representative 😉(продажен персонал) аплицирајте веднаш.

Ние Ви нудиме:

  • Вработување со полно работно време
  • Редовни месечни примања со почетна плата од 20.000 денари
  • Работа во смени, 40 работни часа неделно
  • Слободни денови и платен годишен одмор
  • Платени прекувремени работни часови и работа на празник
  • Можност за бонуси согласно остварени таргети и месечен промет

Од Вас очекуваме:

  • Професионален пристап и љубезен однос кон клиенти
  • Грижа за изгледот на асортиманот на производи
  • Искуство во работа со софтвер за каса
  • Искуство во продажба на алкохол и алкохолни пијалоци (ќе се смета за предност)

Аплицирајте со вашa кратка биографија (CV) на: [најави се за да го видиш е-маилот]

Ве очекуваме!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »