МАГАЦИНСКИ РАБОТНИК-СКОПЈЕ

За компанијата: ТЕХА ДОО е лидер во Македонија во сферата на производство на тоалетна хартија и салфети. Постои од далечната 1991 год и со досегашното опстојување на македонскиот пазар израсна во сериозна компанија со... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ТЕХА ДОО
 • Активен до 27.01.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Салонот за мебел ФОРМА НОВА има потреба од лица за работа во магацин во Скопје

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Возачка дозвола Б – не е услов

 

Одговорности и задачи::

 • Задолжен за прием, складирање и издавање на роба (утовар / растовар)
 • Подредување, грижа и одговорност за производите во магацинот
 • одржување на ред и организираност на магацинот
 • Одржување на хигиена во магационот и службеното возило

 

На вработените им нудиме:

 • мотивирачка и пријателска средина каде што вредностите и резултатите се на прво место.
 • можност за зголемување на плата и бонуси во првите 6 месеци.
 • можност за работа со докажан тим.
 • Динамична,пријатна работна атмосфера.

Сите кандидати кои се заинтересирани ги покануваме да пратат CV и мотивационо писмо најкасно до 27 Јануари 2021 на [email protected] со назнака “Вработување/Магацински работник-Скопје”.

Апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.