Шанкер/ка на бифе со готова храна

За компанијата: Ресторанот "Ѕвезден Океан" се наоѓа во срцето на главниот град. На само една минута пешачење од Соборниот храм, позади Домот на градежници ќе го најдете местото што ги крие тајните на здравата исхрана. Нашите гости се луѓе кои знаат да уживаат во својот оброк и сакаат да јадат свежа и вкусна храна. повеќе за компанијата »

Кинески fast food има потреба од шанкер/шанкерка на бифе со готова храна, и основно познавање на Англиски јазик. Плата 35 000

 

не примаме хонорарно

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »