ОПШТИ РАБОТНИЦИ (РЕОН ПИНТИЈА -СКОПЈЕ)

 • Објавен пред 9 месеци
 • Kobra-T
 • Активен до 15.10.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Кобра-Т Скопје има потреба од Општи работници (машки лица)- на определено време

 Потребни карактеристики

 • Завршено минимум средно образование
 • Со и без работно искуство
 • Одговорност, посветеност, педантност
 • Способност за работа под притисок и исполнување на дадените рокови и норми
 • тимска работа, брзина и прецизност, самоиницијативност
 • Поседување на возачка дозвола за Б категорија и место на живеење (Кисела Вода, Драчево, Аеродром, Лисиче) ќе се смета за предност.
 1. договор на определено време со можност за продолжување
 2. редовни месечни примања
 3. нето плата 20 000 ден
 4. Работните задачи ќе се извршуваат во две смени.

 Сите заинтересирани кандидати  може да испратат свое CV на следниот mail:  kobra_marjan@yahoo.com 

 Само избраните кандидати ќе бидат повикани на селективно интервју.

КОБРА-Т Скопје

Ул. Борис Трајковски бр. 119, Инд. Зона Пинтија, 1050 Скопје

КЛИКНИ