ПЕРСОНАЛ ЗА ВО РЕСТОРАН

  • Објавен пред 4 месеци
  • TD OSKAR KP DOOEL
  • Активен до 19.07.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од TD OSKAR KP DOOEL:

ПЕРСОНАЛ ЗА ВО РЕСТОРАН

Ресторан ИРСКИ ПАБ - ГТЦ има потреба од :

1. Садомијач- помошник за во кујна

2. Готвач/ка

3. Шанкер/ка

4. Келнер/ка

 

Потребни квалификации:

а. Претходно работно искуство (може и минимално)

б. Педантност, колегијалност и посветеност на работата

в. Флексибилност за работа во смени

г. Тимска работа

 

Сите заинтересирани кандидати може да достават свое CV на e-mail oscarkp@t.mk.

Контакт од 08-16 часот на тел. 02 3128289 и 071 228985

КЛИКНИ