Маркетинг Специјалист

За компанијата: B-Watch е најценет и добро познат бренд за продажба и дистрибуција на часовници во Македонија. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • b watch 1920
 • Активен до 08.07.2022
 • Позиција: Маркетинг
 • Локација: Скопје
 • Веб: bwatch.mk
 • Facebook: bwatchshop

Активни огласи од b watch 1920:

Асистент за продажба Скопје

  Маркетинг Специјалист

b watch 1920 како најценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од проширување на својот тим.

Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години кои се докажани ескперти во својата област и ги поседуваат неопходните вештини за успешно продолжување на својата кариера во нашиот искусен тим.

Краток опис на работните задачи и одговорности:

 • Предлог и следење на маркетинг буџет и активности на социјални медиуми
 • Одговорност за бренд менаџмент и репутација на компанијата
 • Координирање со надворешни маркетинг лица и и агенции за дизајн
 • Креирање, имплементација и следење на онлајн и офлајн кампањи
 • Следење на светските трендови во маркетинг сфера
 • Активно водење според моделот plan, do, review.
 • За координирање и за одговорноста за својата работа одговара пред Топ Менаџментот.
 • Развивање на маркетинг стратегија во согласност со целите на компанијата и следење на успешноста

Потребни квалификации:

 • Задолжително работно искуство во областа на маркетинг од минимум 2 години.
 • Посакувано завршено високо образование - Економски Факултет - Маркетинг/ Е- Бизнис
 • Посветеност и одговорност кон задачите, одговорностите и работата
 • Флексибилност кон работното време за период кога обврските го наложуваат тоа.
 • Одлично познавање на Англиски јазик
 • Одлично познавање на Office пакетот
 • Желба за понатамошно учење и развој
 • Совесност, одговорност и самомотивираност.

Потребна документација:

 • CV не постаро од 6 месеци
 • Пријавено соодветно образование во агенцијата за вработување
 • Останати сертификати од неформално образование би се сметале за предност

 

Ние нудиме/ Вие добивате:

 • мотивирачка и пријателска средина каде што вредностите и резултатите се важни
 • можност за работа со искусен тим за продажба и уникатна шанса да се научи од експерти во оваа област
 • Средина која овозможува на своите вработени да растат паралелно со растот на b watch 1920

Селекција на пријавените кандидати ќе се изврши од страна на тим експерти во

просториите на b watch 1920 . Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Ве покануваме доколку имате интерес и соодветствувате со опишаниот профил за

позицијата и ги исполнувате сите горенаведени точки испратете Ваша апликација со професионална биографија најдоцна до 08.07.2022 на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака “Маркетинг Специјалист”

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »