Магацински Работник - Ќојлија

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 12.05.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување МОТИВИ, за потребите на свој клиент, реномирана компанија од Индустриска зона ЌОЈЛИЈА - ПЕТРОВЕЦ вработува

МАГАЦИНСКИ РАБОТНИК

Потребни квалификации

 • Завршенo средно образование
 • Искуство во магацин се смета како предност
 • Организиран и самостоен начин на работа
 • Флексибилност
 • Кандидатите кои живеат во близина ќе имаат предност

 Што нудиме

 • Работа во две смени: ПРВА 06.00 до 14.00 и ВТОРА 14.00 до 22.00 часот
 • Се работи од понеделник до петок
 • Одлични месечни примања
 • Годишен регрес
 • Платен годишен одмор од 20 дена

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги Испратат на: kariera@motivi.mk со назнака, Магацински работник најдоцна до: 12/05/2020