Помошник во набавки

За компанијата: Витек е италијанска компанија специјализирана за производство на висококвалитетни хидраулични цевки и приклучоци. Основана е во 1991 година во Италија и има богато искуство во областа на хидрауликата.... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

ВИТЕК Доо

Друштво за производство на хидраулична опрема и услуги со седиште во Скопје, има потреба од вработување на:

 ПОМОШНИК ВО НАБАВКИ

Работната позција е отворена во сектор за увоз

Потребни квалификации:

 • ССС/ВСС
 • Познавање на италијански и англиски јазик (говорен, пишан)

Личен профил:

 • Одговорност и способност за организација
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Тимска работа и способност за работа под притисок
 • Позитивен став и енергичност

Ние нудиме:

 • Конкурентна плата со надоместоци согласно закон
 • Обезбедена храна на работното место
 • Надомест за превоз
 • Колективно осигурување
 • Исплата на регрес за годишен одмор согласно законот

Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете го вашето CV преку полето "Брза Апликација"

Напомена:

 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани. Сите апликации се третираат со строга доверливост.  
 • Самото аплицирање на огласот се смета како дејствие со кое кандидатот се согласува дека неговите лични податоци наведени во апликацијата можат да бидат чувани во базата на податоци од страна на Витек ДОО и истите може да бидат обработувани во рок од 6 месеци од денот на истекот на рокот за избор.

Кандидатот има право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на неговите лични податоци согласно ЗЗЛП, со обраќање на е-пошта: [најави се за да го видиш е-маилот] . ”

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »