Фармацевтски техничар

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПЗУ аптека ЈОВАНА ФАРМ
  • Активен до 15.02.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Аптека „Јована Фарм“, Скопје, има потреба од:

 

Фармацевтски техничар со работно искуство.

 

Вашето CV испратете го преку копчето „Аплицирај“.

Контакт телефон: 070 441 310

КЛИКНИ