Продажен персонал

 • Објавен пред 2 недели
 • Зендолино Комерц
 • Активен до 27.07.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Зендолино Комерц:

Продажен персонал - Продажен персонал

ЗЕНДОЛИНО МАРКЕТИ има потреба од продажен персонал

 •  касиери
 •  персонал за продажба на  деликатес
 •  персонал за продажба по оддели

ПОТРБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 •  завршено средно образование
 •  со и без работно искуство

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 •  љубезност и комуникативност
 •  одговорност во работата
 •  способност за тимска работа

ПОЧЕТНА ПЛАТА

 •  18.000 ден. без работно искуство
 •  20.000 ден со над 2 години работно искуство

Контакт