Рецепционер/ка

 • Објавен пред 7 месеци
 • Modern Inn Boutique Hotel
 • Активен до 20.03.2020
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Рецепционер/ка (м/ж) на полно работно време

Потребни квалификации:

 • Познавање на Англиски јазик (и по можност втор странски јазик).

 

Лични особини:

 • Флексибилност,  
 • Комуникативност.

 

Работни обврски:

 • Пречекување и испраќање на гости,
 • Координација и комуникација со истите,
 • Координација на активностите на останатите вработени, и
 • Други обврски согласно со огласената позиција.

 

Нудиме:

 • Флексибилност во работното време (во смени),
 • Конкурентна плата, и
 • Опуштена работна атмосфера.

 

Предност имаат кандидати со претходно искуство.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ