Агенти за директна продажба

 • Објавен пред 11 месеци
 • Младинска Книга Скопје
 • Активен до 12.08.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Цела Македонија

Реномирана странска издавачка куќа вработува  агенти во директна продажба на своите производи за реон Македонија

Квалификации:

 • најмалку ССС;
 • искуство во продажба ќе се смета како предност;
 • мотивација за работа и учење;
 • добри организациски способности, комуникативни способности;
 • подготвеност за тимска работа;

Нудиме:

 • фиксен хонорар и плус атрактивна заработувачка во зависност од продажбата;
 • соработка и можност за професионален развој и работење во динамично опкружување. 
   

Доколку сте заинтересирани пратете биографија на следниот мејл: hristina.blazevska@mkskopje.com

КЛИКНИ