Ѕидаротесар

  • Објавен пред 9 месеци
  • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
  • Активен до 23.03.2017
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Струмица
КЛИКНИ