Работници во производство

  • Објавен пред 10 месеци
  • ОЗОН
  • Активен до 23.02.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје
  • Завршено CСС
  • Поседување на Б категорија возачка дозвола


Предност:

  • Работно искуство во областа на метална индустрија и производство на производи и опремa


Останати вештини:

  • самоиницијативност, идеи, лојалност, посветеност, почитување и завршување на задачите во зададените рокови


Предходни работни искуства во компании од производен карактер ќе се сметаат како голема предност.
Вашето CV испратете го на: vrabotuvanje@ozon.com.mk
На одбраните кандидати Озон им нуди можност за стално вработување, сигурна плата и други можности за развој. Само селектирани кандидати кои ќе ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат контактирани

КЛИКНИ