Помошник Готвач / Келнери

За компанијата: For those with pure food indulgence in mind, come next door and sate your desires with our ever changing internationally and seasonally inspired small plates. We love food, lots of different food, just like you. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • HOLISTIC VIVO
 • Активен до 27.07.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Реномиран, ексклузивен ресторан во центарот на Скопје поради проширување на својот тим има потреба да вработи:

ПОМОШНИК ГОТВАЧИ /КЕЛНЕРИ

Потребни квалификации:

 • Завршено минимум ССС образование
 • Образование во областа на угостителството  ќе се смета за предност но истото не е неопходно 
 • Предност е поседување на соодветно работно искуство на соодветна позиција
 •  Пожелно е познавање на англиски јазик
 • Неопходно е познавање на популарните светски кујни вклучувајќи и познавање на традиционалната македонска кујна
 • Претходно работно искуство во подготовка на кетеринг услуги ќе се смета за предност
 • Претходно работно искуство во угостителски објекти, послужување и безбедност на храна
 • Потребно познавање во подготовка на алкохолни и безалкохолни пијалоци/коктели, сите видови на кафиња
 • Високо ниво на креативност

Профил на личност:

 • Организираност, одговорност, лојалност и трпеливост
 • Комуникативна, одговорна и лојална личност
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Смисол за одржување на ред и хигиена
 • Позитивен став
 • Способност за тимска и самостојна работа
 • Способност за работа под притисок и куси рокови
 • Пријатен надворешен изглед
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти

Испратете ваша биографија (CV) и мотивационо писмо, на e-mail: [email protected] .

Огласот е отворен 7 (седум) дена.

Само одреден број на селектирани кандидати ќе бидат известени и повикани на разговор.

Со испраќањето на вашето CV дозволувате истото да се чува и за намена вработување на исти и слични работни позиции.