Столар - Фарбар

За компанијата: АРХИЕПИС ДООЕЛ е столарска компанија која датира од 1996 година. Седиштето на фирмата се наоѓа во Илинден -Скопје, Р. Македонија. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • Архиепис ДООЕЛ
  • Активен до 20.05.2021
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

АРХЕПИС ДООЕЛ Илинден-Скопје
Адреса:  Илинден, 1000 Скопје

АРХИЕПИС ДООЕЛ е столарска компанија која датира од 1996 година. Седиштето на фирмата се наоѓа во Илинден -Скопје, Р. Македонија.

Поради зголемен обем на работа имаме потреба од следните позиции на неопределено работно време: 
- Столар

- Фарбар

Услови:

  • Вредна и совесна личност
  • Работа во тим
  • Организираност и одговорност
  • Точност и редовност

Со или без работно искуство. Предност имаат оние кандидати кои имаат претходно работно искуство.

Плата од  МКД 16.000 до МКД 35.000, во зависност од способностите. 

Работни денови: Понеделник до Петок

Сите заинтересирани може да не контактираат на:

[email protected] или на 078 28 99 17