Рецепционер/ка

  • Објавен пред 8 месеци
  • Хотел Ројал Вју
  • Активен до 23.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Охрид

Хотел Royal View има потреба од рецепционер/ка

Апликнтите потребно е да:

  • се над 18 години
  • одлично познавање на Англиски јазик

Ве молиме сите апликанти да достават CV на следниот емаил: finansii@royalview.com.mk

КЛИКНИ