СМЕТКОВОДИТЕЛ

 • Објавен пред 5 дена
 • Кликни Јади ДОО
 • Активен до 07.10.2022
 • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.kliknijadi.mk

Активни огласи од Кликни Јади ДОО:

Доставувач со сопствено возило - Call Agents

КЛИКНИ ЈАДИ ИМА ПОТРЕБА ОД СМЕТКОВОДИТЕЛ

Одговорности и задачи:

 • Сметководствено работење (книжење на документи)
 • Пресметки на обврски кон државните институции
 • Подготовка на плата и фактури
 • Подготвување на финансиска документација потребна за банки или други институции 
 • Подготовка на годишна сметка

 

Вештини и способности:

 • Одлични аналитички способности 
 • Комуникациски вештини
 • Организирана и одговорна личност
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање решенија 
 • Способност за индивидуална и тимска работа, работа под притисок
 • Лојалност и иницијативност
 • Позитивен став

 

Потребни квалификации:

 • Работно искуство на слична или иста позиција
 • Познавање на Microsoft Excel

Доколку сте заинтересирани можете да испратите мејл со CV на следната email адреса ➤  [најави се за да го видиш е-маилот]

Контакт телефон: 078/203-438 од 09 до 17 часот

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »