За работа во аптека

  • Објавен пред 9 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 18.07.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

ЕУРОФАРМ ВРАБОТУВА!

Аптекарскиот супербренд ЕУРОФАРМ има потреба од фармацевт и фармацевтски техничар за работа во нашите аптеки.

Пријавете се и запознајте се со поволните услови и можности за Вас

Заинтересираните кандидати своите лични биографии (CV) да ги испратат на eurofarm@eurofarm.com.mk.

 

КЛИКНИ