Електротехничар за јакострујни инсталации

  • Објавен пред 2 недели
  • Ескон-Инженеринг
  • Активен до 18.06.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Струмица

ДПТУ ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Струмица има потреба од работници за пополнување на следниве работни позиции:

Работно место: ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР ЗА ЈАКОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ (ниска струја)

Работни задачи:
- Изведба на јакострујни електрични инсталации (напојување, осветлување, изводи, приклучници и слично) и нивно одржување
- Монтажа на опрема и материјали за системи за автоматика
- Инсталација на нови системи, поврзување и пуштање во активна работа

Потребни квалификации:
- Минимум средно образование
- Пожелно е поседување на возачка дозвола Б категорија
- Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
- Комуникациски вештини
- Способност за самостојна и тимска работа

На кандидатите им нудиме:
- Позитивна работна атмосфера со отворена комуникација
- Употреба на современи технологии и опрема
- Континуирано усовршување и едукација во сите области (стручни, индивидуални, итн.)
- Можност за напредување
- Работа на големи и комплексни проекти кои нудат предизвици за совладување

Заинтересираните кандидати може да се јават на тел.: 075-736-367; 075-407-214 или да испратат CV на меил: [email protected]