3(три) отворени работни позиции

  • Објавен пред еден месец
  • Сконино ин
  • Активен до 06.08.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

1 .Работно место сервисер/ка на готвена храна

  • со и без раб искуство, минимум завршено ССС образование
  • работа во смени 1смена од10ч-18ч (сабота и недела слободни) и 2 смена од 13ч-20ч (недела слободни)

8ч личен доход 20.000ден

2.Две асистент/ки на готвач/ки

  • со и без раб.искуство,минимум ССС образование
  • работа во смени- 1смена од 08 - 14ч (недела слободни) и 2 смена од 14ч-20ч

8ч личен доход 16,000ден