Адвокатски приправник

Дали си ти адвокатскиот приправник кој го бараме?

 

Те бараме тебе, доколку ти:

 • Си студент на Правен факултет во последната година од мастер студиите или веќе си магистер по право;

 • Имаш потреба од остварување на приправнички стаж со цел оспособување за полагање на правосуден испит;

 • Имаш желба да ги надградиш факултетските знаења со пракса;

 • Читаш, пишуваш и зборуваш на англиски јазик;

 • Си комуникативен/а;

 • Гледаш предизвик во можноста за самоиницијативност и самостојност во работата;

 • Сакаш да запознаваш и да соработуваш со инспиративни стартап приказни.

Ние можеме да ти понудиме:

 • Да научиш да користиш дигитални алатки во насока на поефикасно извршување на работните обврски;

 • Сакаш да работиш во мотивирачка средина;

 • Да работиш со скратено работно време од 6 часа;

 • Приправнички надомест.

Ако сакаш да го правиш горенаведеното секој работен ден од 9 до 15 часот, испрати ни CV на [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 22.09.2021 година

Доколку сакате повеќе да се запознаете со нашата канцеларија, отворете  www.aleksov.mk