Возачи со Е Категорија

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

Aвтомеханичар - Административен работник - Возачи со „D“ Категорија

НАЈДОБРИ УСЛОВИ ЗА ВОЗАЧИ СО Е КАТЕГОРИЈА

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на возачи за меѓународен транспорт.

Ние нудиме:

  • Највисока плата и најдобри услови за меѓународни возачи во Македонија и регионот,
  • Пријавени на целиот износ,
  • Редовна исплата на К15.

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • Возачка дозвола E категорија,
  • Лиценца за учество на возачите во меѓународниот сообраќај,
  • Дигитална картица,
  • Потребно искуство во меѓународен транспорт,
  • Доколку немате искуство во меѓународниот транспорт, нудиме неколку месечна обука и финансирање на часовите и полагањата потребни за возачка и сертификати.

За подетални информации, во однос на платата и условите обратете се на следниов тел.број: 02 / 2581-754 или 070-486-818

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »