Продавач/ка во пекара - Тафталиџе

Ланецот на бурекџилници КИСМИ има потреба од продавачи во  новоотворена пекара во населба Тафталиџе.

  • Плата 28.500  денари.

Сите заинтересирани за подетални информации може да добијат на следниот телефонски број 070 810 779 Лице за контакт Горан.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »