Сметководител

  • Објавен пред една недела
  • СТУДИО АДА ДОО Скопје
  • Активен до 04.12.2021
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

СТУДИО АДА ДОО, сметководствено биро со повеќе од 25 години успешно работење, има потреба од помошник сметководител со или без работно искуство. Кандидатите треба да имаат желба за учење и напредок, да се комуникативни и спремни за тимска работа.

Нудиме одлични услови за работење, учење и напредок во професијата.

Ве молиме вашите биографии да ги доставите на [најави се за да го видиш е-маилот] . Биографиите без слика нема да бидат земени во предвид.