Електроничар

  • Објавен пред 6 дена
  • ЛИФТТЕХ ДОО Скопје
  • Активен до 14.01.2018
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ЛИФТТЕХ ДОО Скопје:

Монтажер на лифтови

ЛИФТТЕХ ДОО Скопје е реномирана компанија која се занимава со производство,монтажа и сервисирање на лифтови. Во моментов имаме потреба од ЕЛЕКТРОНИЧАР, со или без работно искуство, за работен однос на неопределено време.Кандидатот потребно е да поседува возачка дозвола Б-категорија и да има познавање на Англиски Јазик.Доколку сте заинтересирани вашето CV може да го испратите на мејл: aa@lifttech.mk .

КЛИКНИ