Hotel 'Golden Place"

  • Објавен пред 11 месеци
  • Hotel 'Golden Place"
  • Активен до 17.11.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Цела Македонија

Hotel „Golden Place" Mаврово, бара персонал за хотел: 

  • Келнер/ка
  • Кувар/ка
  • Чистач/ка
КЛИКНИ