Архитект-Проектант

АРТ-МАС ГРОУП ДООЕЛ Скопје има потреба од АРХИТЕКТ- ПРОЕКТАНТ со работно искуство во областа на проектирање на градби од втора категорија, кој ќе раководи со изработка на проектна градежно-техничка документација, со одлично познавање на AutoCAD и ArchiCAD, како и одлично познавање на постапката за изработка на основен проект и добивање одобрение за градење.

Кандидатите со овластување Б за проектирање на градби од втора категорија ќе имаат предност при изборот.

Заинтересираните да испратат CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со посочување за која работна позиција аплицирате.

Селектираните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »