Хигиеничар/ка

За компанијата: B-Watch е најценет и добро познат бренд за продажба и дистрибуција на часовници во Македонија. повеќе за компанијата »

Активни огласи од b watch 1920:

Aсистент за продажба - Скопје - Sales Assistant

Потребни квалификации:

  • Претходно работно искуство се смета за предност

Профил на личност:

  • Посветеност, педантност и темелност во извршување на работните обврски
  • Одговорна и лојална личност


Ние Ви нудиме одлични услови за работа и пријатна работна атмосфера.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »