Дежурен возач

За компанијата: Скопски Легури е компанија за феролегури која што сака да ја зацврсти својата позиција во индустријата за феролегури како ефикасен производител и извозник на феролегури повеќе за компанијата »

Активни огласи од Скопски Легури ДООЕЛ Скопје:

Правник - Електроинженер - Машински инженер - Бравар - Заварувач - Електричари

(преземи го огласот во Word)

Скопски Легури ДООЕЛ е производител на феролегури. Заради рестартирање на производствениот процес отворени се нови работни места.

Скопски Легури бара ДЕЖУРЕН ВОЗАЧ

Очекувани квалификации, потребни знаења и способности:

  • Завршено средно образование ;
  • Работно искуство  најмалку 2 години;
  • Поседување на возачка дозвола Б – категорија;

Компанијата нуди:

Работа со редовно работно време од 40 часа неделно, прва смена, со обезбеден оброк, годишен одмор од 24 работни дена, во конкурентна средина и одличен финансиски надомест со потенцијал за напредување.

Заинтересирани апликанти, Ве покануваме да ја доставите вашата Биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за - Оглас за Дежурен возач, апликациите ќе се прифаќаат до 03.06.2023 година.

Само потесно селектирани кандидати ќе бидат контактирани.

Ви благодариме за вашиот интерес.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »