СТРУЧЕН СОРАБОТНИК

 • Објавен пред 11 месеци
 • СЕПТИМА
 • Активен до 13.01.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Цела Македонија

СЕПТИМА ДООЕЛ
Друштво за увоз - извоз и трговија на големо

Ул.Христо Татарчев 13 бр.9 – Скопје

 

СЕПТИМА ДООЕЛ Скопје компанија која се занимава со промоција и продажба на фармацевтски препарати од палетите на повеќе светски реномирани фармацевтски производители објавува конкурс за :

 

СТРУЧЕН СОРАБОТНИК

 

Потребни квалификации:

 • VII-1 степен на стручна подготовка : доктор по медицина или дипломиран фармацевт / магистер по фармација
 • Минимум две години работно искуство во промоција на фармацевтски производи ќе се смета за предност

 

Опис на работата:

 • Секојдневна посета на лекари и фармацевти
 • Промоција и презентација на производите  
 • Изработка и имплементација на маркетинг планови и реализација на зададени цели
 • Редовни извештаи од теренската работа
 • Следење и анализа на фармацевтскиот пазар
 • Учество и организирање на стручни и едукативни собири

 

Потребни вештини и способности:

 • Одлични комуникациски и презентациски способности
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи
 • Флексибилност и способност за тимско работење
 • Активност во согласност со етичките кодекси и националните закони
 • Спремност да се носи со предизвици и кратки работни рокови
 • Активно познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија

 

Ние нудиме:

 • Работа во амбициозен и професионален тим
 • Континуирана едукација и стимулативна работа

 

Работниот однос за позицијата првично се заснова на определно време од 6 (шест) месеци, со можност за продолжување на договорот. Доколку ги исполнувате наведените услови и сакате да ја започнете или продолжите својата кариера во динамичен и високо професионален тим ,  

 Ве повикуваме да ја испратите својата биографија најдоцна до 15.01.2018г., на e-mail:

                                                      office@septima.com.mk

 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

 

 

КЛИКНИ