Одговорно лице за возен парк

  • Објавен пред 7 месеци
  • БРЗА ПРАТКА ДОО
  • Активен до 05.05.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Поштенската компанија Брза Пратка вработува одговорно лице за возен парк во Скопје. Плата за првиот работен месец 13000,следните месеци покачување од 15000 – 22000 денари според растот на обврските и фирмата.Флексибилно, 8 часовно работно време.

Потребни способности: Способност за работа под притисок, добро разбирање на проблематиката, следење на возила, нарачување на делови, програма за сервисирање на возила, комплетна документација, проверка на возила и контрола на функционирање, прецизност, службени патувања низ Македонија. Пожелно е работно искуство на иста или слична позиција.

За аплицирање испратете Ваше CV на komercija@brzapratka.com со назнака за работна позиција одговорен за возен парк. Ве очекуваме!

КЛИКНИ