Оператор во магацин

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 22.09.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

ПАВ МОТИВИ за свој клиент, реномирана компанија од автомобилската индустрија APTIV, објавува оглас за:

ОПЕРАТОР ВО МАГАЦИН

Работни задачи

 • Следење на инструкции
 • Растовар на материјали, проверка на количина и квалитет и пополнување на транспортна документација
 • Редовно складирање на примените материјали на соодветна локација следејќи го ФИФО принципот
 • Внимателно ракување со материјалите и готовите производи
 • Контрола и грижа за празното пакување
 • Утоват на готовиот производ како и проверка на количината и квалитетот
 • Учествување во попис
 • Времено одвојување и отстранување на отпадот
 • Управување со виљушкар во согласност со правилата за безбедност

Лични квалитети и компетенции

 • Завршено средно образование
 • Минимум 1 година искуство во производство како магационерж
 • Способност за тимска работа
 • Лиценца за управување со виљушкар
 • Познавање на работа со компјутери

Нудиме:

 • Конкурентна плата
 • Надомест за работа во 3 смени 
 • Надомест за вкупен минат труд
 • Организиран превоз и храна.

Како да се аплицира:

Заинтересираните кандидати треба да ги достават своите апликации на [email protected] со назнака ОПЕРАТОР ВО МАГАЦИН

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.