Техничар за оптички мрежи

За компанијата: НЕОТЕЛ ДОО е телекомуникациски оператор формиран во 2004 година со македонски капитал од страна на реномираната ИТ компанија, Неоком АД. Повеќе од 15 години на пазарот нуди широк спектар на услуги од областа... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • НЕОТЕЛ ДОО
  • Активен до 25.11.2023
  • Позиција: Електро-машински техничар/Техничар
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 38925511156
  • Веб: www.neotel.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »