Возач/дистрибутер

Активни огласи од Дони фруитс Дооел:

Администратор во магацин

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност
 • Возачка дозвола Ц – категорија
 • Место на живеење предност Скопје

Одговорности и задачи:

 • Одговорен за навремена и точна достава на производите до крајната цел
 • Внимателна испорака на производите и пропратна документација
 • Уредно чување на возилото, грижа за техничката исправност на возилото
 • Се грижи и одржува хигиенa  на возилото
 • Извршува сродни работи по налог на претпоставен раководител

Личен профил:

 • Комуникативност, организираност и одговорност  
 • Динамични лица, насочени кон остварување резултати     
 • Флексибилност за работа на терен
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа со дадени рокови и работа под притисок
 • Позитивен став и брзина во работењето

Контакт тел 02/2 550-530

070/303-577

email [најави се за да го видиш е-маилот]

email [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »