Комерцијалист за продажба

Фирмата ИНОВА ЛТД има потреба од комерцијалист за продажба на водоводни и санитарни материјали.

Потребни квалификации:

-Минимум завршено средно образование, високо образование ќе се смета за предност

-Претходно работно искуство во областа на градежништвото, водовод и санитарни материјали ќе се смета за предност

-Работно познавање од компјутери (MS Word, MS Excel)

-Пожелно познавање англиски јазик

-Возачка дозвола Б-категорија

Вашата биографија (CV) доставете го на следната е-маил адреса: [email protected] со наслов ,,Оглас ЗА КОМЕРЦИЈАЛИСТ"